Kaina 66€ už 120 kapsulių pakuotę (nemokamas, greitas siuntimas Lietuvoje, siunčiame ir į užsienį) Užsakyti
Pagrindinis Fohow XueQingFu komponentai yra fermentuotos Natto sojos pupelių milteliai ir vynuogių kauliukų ekstraktas. Šios kapsulės yra gautos pažangios ekstrahavimo, bei kitų šiuolaikinių farmacinių technologinių pagalba.
Pasak padavimo, maždaug prieš tūkstantį metų vienas karys, Minamotas Jošijis, rado ir išsiviręs paragavo užsilikusių ant šiaudų ir jau prarūgusių sojų pupelių. Taip atsiradęs natto. Manoma, jog Edo laikotarpiui (1603—1868) baigiantis kai kuriose Japonijos srityse šis patiekalas jau buvo gana įprastas.
Kaip natto daromas? Seniau iš ryžių šiaudų surišdavo kūlius, praskleidę į jų vidų pripildavo troškintų sojų pupelių ir padėdavo kur šiltai, drėgnai. Tuose šiauduose esančios nato bakterijos Bacillus natto sukeldavo rūgimą. Vykstant šiam procesui, baltymai ir angliavandenių turinčios organinės medžiagos pupelėse suyra ir susidaro savitos natto skaidulos, galinčios tįsti iki 6 metrų!
Šiais laikais natto gaminamas fabrikuose. Čia į troškintas sojų pupeles dedamas tiksliai paskaičiuotas natto bakterijų kiekis. Pupelės mašinomis perkeliamos į mažesnę tarą, o ši konvejeriu slenka į sandėlį, kuriame palaikoma reikiama temperatūra bei drėgmė. Ten pupelės rūgsta ir bręsta, o vėliau supakuojamos ir produktas paruošiamas išvežti į parduotuves.
Fohow XueQingFu vartojimas ir dozavimas
Po 1-3 kapsulięs 2 kartus per dieną, užgeriant šiltu vandeniu.